Werven met woorden.

Bereik de juiste kandidaat met een wervende vacaturetekst

De nieuwe Werven met Woorden.

de-nieuwe-Werven-met-Woorden-2018-nicol.nl-spreker-consultant-trainer-copywriter-arbeidsmarktcommunicatieIn 2018 verscheen ‘De nieuwe Werven met Woorden’. Het is de onmisbare handleiding die ik schreef voor iedereen die regelmatig vacatureteksten schrijft. Met handige tips, makkelijk toe te passen principes en inspirerende voorbeelden is het mijn doel om het schrijven van vacatureteksten eenvoudiger, doeltreffender én leuker te maken. Het boek is een ideaal hulpmiddel bij het schrijfproces voor onder andere recruiters, intercedenten, hr-medewerkers, arbeidsmarktcommunicatiespecialisten, communicatiemedewerkers en tekstschrijvers.

In hapklare brokken neemt het boek je mee in de stappen die je moet zetten om tot een aansprekende vacaturetekst te komen.

Huub Buijs, adviseur arbeidsmarkcommunicatie en employer branding

Na het toepassen van de handige tips uit Werven met Woorden heb ik minder kandidaten aan tafel, maar wel de juiste!

Robert Buning, interim corporate recruiter

Dit boek leest als een trein. Snel, efficiënt, geen woord te veel, praktisch en toegankelijk.

Bas van de Haterd, zelfstandig recruitmentadviseur

Werven met Woorden.

Werven-met-Woorden-nicol.nl-spreker-consultant-trainer-copywriter-arbeidsmarktcommunicatieIn 2016 verscheen mijn eerste boek ‘Werven met Woorden’.

Nicol Tadema legt duidelijk uit welke stappen je doorloopt, welke tips & trucs je gebuikt en hoe je je doelgroep moet aanspreken om de perfecte vacaturetekst te schrijven.

Als ik even vastzit met een bepaald item, blader ik naar het betreffende hoofdstuk en vind ik inspiratie en duidelijke voorbeelden. Kan dan meteen verder. Een aanrader voor iedereen die met wervingsteksten in de weer is.

Chat openen
stuur me een WhatsApp
Waarmee kan ik je helpen?