Vacatureteksten schrijven voor tekstschrijvers.

Incompanytraining

Webinar-scoren-met-woorden-nicol
Tijdens deze incompanytraining van 6 uur leren jouw collega’s:

 

  • het verschil tussen een reguliere tekst en de vacaturetekst.
  • wat niet mag ontbreken in een kneitergoede vacaturetekst.
  • hoe het zit met wet- en regelgeving in vacatureteksten.

Vacatureteksten schrijven is een vak apart.
Als tekstschrijver, copywriter of communicatiespecialist weet je hoe je een goede tekst schrijft. Ik hoef dus niets te vertellen over actief of passief schrijven. Dat elk woord telt. Hoe SEO werkt. En dat dat doe ik dan ook niet.

Wel deel ik graag mijn kennis over vacatureteksten. Want het schrijven van vacatureteksten is een vak apart. Een vak dat ook jouw medewerkers graag onder de knie krijgen zodat ze nog breder inzetbaar worden.

Waarom is vacatureteksten schrijven een vak apart? Dat geheim onthul ik tijdens deze incompanytraining. Sowieso neem ik de deelnemers stap voor stap mee in hoe je als tekstschrijver een kneitergoede vacaturetekst schrijft. Van functietitel tot afsluiting. Ook belicht ik de wet- en regelgeving waarmee je te maken hebt bij het schrijven van een vacaturetekst. Saai? No way.

 

Voor wie is deze incompanytraining?
Speciaal voor jouw medewerkers die al regelmatig schrijven en een verdiepingsslag willen maken met vacatureteksten. Denk aan content marketeers, tekstschrijvers, copywriters, communicatiemedewerkers en online marketeers die nóg betere teksten willen leren schrijven.

Op locatie of online
Alles is mogelijk. Bij jou op kantoor, als online training of op een centraal gelegen locatie in Nederland.

Met alle feedback en praktische tips die we tijdens én na de training hebben ontvangen, zijn we direct aan de slag gegaan. We merken nu al een enorm verschil in onze werkwijze en resultaat!

Sara Akhtar

Expert Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie, Maasstad Ziekenhuis

Chat openen
stuur me een WhatsApp
Waarmee kan ik je helpen?