Verhoog je response rate.

Incompanytraining

Webinar-scoren-met-woorden-nicol
Tijdens deze incompanytraining van 4 uur leren jouw collega’s hoe zij:

 

  • opvallen met een InMail-/e-mailbericht.
  • succesvol neuromarketingprincipes inzetten.
  • tot wel 100% reply rate kunnen scoren.

Ontdek hoe je je response rate verhoogt
De sourcingsdruk heeft een nieuw hoogterecord bereikt. Ruim 34% van de Nederlandse beroepsbevolking is afgelopen kwartaal minstens 1 keer benaderd door een bemiddelaar/werkgever voor een nieuwe baan. Hoe val jij in deze arbeidsmarkt op tussen al die berichten? En hoe zorg je dat je wél een reactie ontvangt?

Tijdens deze incompanytraining leren jouw recruiters en hr-professionals hoe ze een kwalitatief goede reactie ontvangen van een gesourcete kandidaat. En dus hoe je je response rate verhoogt. Tot wel 100 %. Dit doen we door ze mee te nemen in de geheimen van de juiste tekstopbouw en de inzet van beïnvloedingsprincipes. Ze ontdekken wat Jenga te maken heeft met een sterke benaderingstekst en leren hoe je een call to action schrijft die écht tot actie aanzet.

Voor wie is deze incompanytraining?
Voor jouw recruitmentteam, content- of marketingmedewerkers, hr-professionals en communicatiespecialisten die beïnvloedingsprincipes willen toepassen in hun e-mails en InMails en een hogere response rate willen van gesourcete kandidaten.

Op locatie of online
Alles is mogelijk. Bij jou op kantoor, als online training of op een centraal gelegen locatie in Nederland.

Chat openen
stuur me een WhatsApp
Waarmee kan ik je helpen?