Scoren met slimme offertes.

schrijf overtuigende offerteteksten voor het brein.

In een online masterclass van circa 2,5 uur ontdek je hoe jij tekst inzet om:

  • jouw scoringskans én omzet te verhogen.
  • de onbewuste beslissing van de lezer te beïnvloeden.
  • discussie over de prijs te voorkomen.
panel-masterclass-offerteteksten

Ontdek hoe jij scoort met slimme offertes.
Tijdens de online masterclass ‘Scoren met slimme offertes’ neem ik jou mee in hoe je een overtuigende offertetekst schrijft. Het onbewuste brein van jouw prospect is ons uitgangspunt. Door de inzet van neuromarketingprincipes in de offertetekst verhoog jij namelijk de kans op een ‘ja’ op de offerte.

Wist je bijvoorbeeld dat hoe je een prijs vermeldt invloed heeft op hoe het bedrag overkomt op de lezer? Dat het ‘papegaaien’ van je prospect in de offertetekst positief effect heeft? En dat je met verliestaal klanten voor je wint?

Deze masterclass is bedoeld voor elke professional die met regelmaat offertes schrijft en de scoringskans van offertes wil vergroten.

In een notendop.

R

Datum volgt z.s.m.

Van 9:15 uur tot circa 12 uur

R

213

Kleine investering (ex. btw)

R

Maximaal 25

Deelnemers

Zij gingen je voor.

mirte-romeijn

Ik wist al dat ik nog wel wat kan leren op het gebied van offertes schrijven. Na de masterclass van Nicol weet ik dat er nog véél meer te leren valt. Nicol heeft me weten te inspireren om mezelf nog meer te ontwikkelen en verdieping te zoeken in dit onderwerp. Voor iedereen die de klantbehoefte belangrijk vindt, is dit een masterclass die je helpt om die klantbehoefte nog meer centraal te stellen! Ik ben enthousiast en ga snel met onze offerte-templates aan de slag aan de hand van de bruikbare tips! – Mirte Romeijn, accountmanager Brandchart

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Als salesmanager heb ik mij al veel verdiept in salestechnieken, neuromarketing en psychologie in sales. Nicol bracht dit mooi samen in deze training. De voorbeelden, praktische tips en interactiviteit maakten deze training zeer persoonlijk en direct toepasbaar op de eigen dienstverlening. – Carolien van Buuren, salesmanager EN HR solutions

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

carolien-van-buuren

Schrijf scorende offertes voor het brein.

Goed om te weten.

Terugkijken

Enkele dagen na de masterclass ontvang je een terugkijk-link. Handig voor als je niet live kunt deelnemen.

Online sessie

Het is een online masterclass. Alle informatie die nodig is om erbij te zijn ontvang je ruim op tijd.

w

Kleine groep

Er doen maximaal 25 mensen mee. Er is dus volop interactie en ruimte om jouw vragen te laten beantwoorden.

Slechts 25 plekken beschikbaar.

copywriter-neuromarketing-nicol-tadema

    Nicol Tadema.

Ik ben een geluksvogel. Ik kan namelijk datgene doen waar ik blij van word: adviseren, spreken en content creëren. Ik weeg mijn woorden af en zet tekst in als beïnvloedingswapen. Ik spreek vanuit mijn hart en steek mijn enthousiasme nooit onder stoelen of banken. Het bundelen van krachten en buiten de lijntjes kleuren geeft mij energie.

Naast consultant, spreker en copywriter op eigen titel ben ik oprichter van Voor Tekst. Dit bureau is 100% gespecialiseerd in teksten voor de arbeidsmarkt. Ik ben co-founder van én expert Wervende teksten op het kennisplatform voor recruitment; Kiqit. En ik schreef het boek Werven met Woorden; een handleiding voor het schrijven van goede vacatureteksten.

Ontdek hoe je jouw hitrate verhoogt.

Chat openen
stuur me een WhatsApp
Waarmee kan ik je helpen?