Vacatureteksten schrijven voor tekstschrijvers.

ontdek het geheim van vacatureteksten schrijven

In een online masterclass van 2,5 uur ontdek je:

  • het verschil tussen een reguliere tekst en de vacaturetekst.
  • wat niet mag ontbreken in een kneitergoede vacaturetekst.
  • hoe het zit met wet- en regelgeving in vacatureteksten.
Masterclass-vacatureteksten-voor-het-brein-nicol

Vacatureteksten schrijven is een vak apart.
Als tekstschrijver, copywriter of communicatiespecialist weet je hoe je een goede tekst schrijft. Ik hoef jou dus niets te vertellen over actief of passief schrijven. Dat elk woord telt. Hoe SEO werkt. En dat dat doe ik dan ook niet.

Wel deel ik graag mijn kennis over vacatureteksten. Want het schrijven van vacatureteksten is een vak apart. Een vak dat ook jij graag onder de knie krijgt zodat je een nog breder inzetbare en betere tekstschrijver, copywriter of communicatiespecialist wordt.

Waarom is vacatureteksten schrijven een vak apart? Dat geheim onthul ik tijdens de masterclass. Sowieso neem ik je stap voor stap mee in hoe je als tekstschrijver een kneitergoede vacaturetekst schrijft. Van functietitel tot afsluiting. Ook belicht ik de wet- en regelgeving waarmee je te maken hebt bij het schrijven van een vacaturetekst. Saai? No way.

In een notendop.

R

Van 9:00 tot 11:45 uur

11 oktober

R

Kleine investering (ex. btw)

267

R

Deelnemers

Maximaal 15

Zij gingen je voor.

"Nicol laat zien hoeveel impact je kunt maken op potentieel talent, door de juiste woorden te kiezen in je vacaturetekst. Aan de hand van theorie, voorbeelden en fijne tips & tricks krijg je de juiste tools aangereikt om vacatureteksten te schrijven die aanslaan bij jouw doelgroep. Een absolute aanrader!”

– Sophie Don, Employer Branding Specialist, EN HR Solutions
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Mijn brein staat weer op scherp na je masterclass, hopelijk loop ik geen topper meer mis met mijn nieuwe vacatureteksten 😊."

– Gisela Veldkamp, Fygi
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Interessant om neuromarketing en beïnvloedingsprincipes toe te gaan passen in vacatureteksten. Nieuwe inspiratie!”

– Jolien Bijhouwer, EN HR Solutions
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“In deze masterclass legt Nicol uit hoe je met tekst het onbewuste systeem van het brein prikkelt. Eén van de doeltreffende manieren om jouw latente doelgroep aan te zetten tot actie! Een onmisbaar element in een strategie waar recruitment en marketing samenkomen voor het aantrekken van nieuw talent.”

– Samantha van Yperen, Strikt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zij gingen je voor.

“Nicol laat zien hoeveel impact je kunt maken op potentieel talent, door de juiste woorden te kiezen in je vacaturetekst. Aan de hand van theorie, voorbeelden en fijne tips & tricks krijg je de juiste tools aangereikt om vacatureteksten te schrijven die aanslaan bij jouw doelgroep. Een absolute aanrader!” ​- Sophie Don, Employer Branding Specialist bij EN HR solutions

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Mijn brein staat weer op scherp na je masterclass, hopelijk loop ik geen topper meer mis met mijn nieuwe vacatureteksten 😊.”– Gisela Veldkamp, Fygi

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Interessant om neuromarketing en beïnvloedingsprincipes toe te gaan passen in vacatureteksten. Nieuwe inspiratie!” – Jolien Bijhouwer, EN HR Solutions

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“In deze masterclass legt Nicol uit hoe je met tekst het onbewuste systeem van het brein prikkelt. Eén van de doeltreffende manieren om jouw latente doelgroep aan te zetten tot actie! Een onmisbaar element in een strategie waar recruitment en marketing samenkomen voor het aantrekken van nieuw talent.”– Samantha van Yperen, Strikt

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Word een nog betere en breder inzetbare contentspecialist.

Inclusief.

Het boek Tekst werkt

Tekst werkt is het handboek voor tekst binnen recruitment en hr. Heb je dit boek al? Geef dit aan bij aanmelding en profiteer van een lagere deelnameprijs.

Terugkijk-link

Enkele dagen na de masterclass ontvang je een terugkijk-link. Handig voor als je niet live kunt deelnemen of de masterclass nog een keer wilt zien.

Slechts 15 plekken beschikbaar.

copywriter-neuromarketing-nicol-tadema

    Nicol Tadema.

In de afgelopen 20 jaar schreef ik duizenden vacatureteksten. En dan tel ik de 3 boeken die ik erover schreef niet eens mee. Mijn kennis over het meestgebruikte middel in arbeidsmarktcommunicatie deel ik tijdens lezingen, consults en masterclasses. In 2011 heb ik Voor Tekst opgericht, een bureau dat 100% gespecialiseerd is in teksten voor de arbeidsmarkt. Ik ben co-founder van én expert Wervende teksten op het kennisplatform voor recruitment; Kiqit.

En dus auteur van 3 boeken: Tekst werkt, handboek voor tekst binnen recruitment en hr, de nieuwe Werven met Woorden én Werven met Woorden, beiden een handleiding voor het schrijven van goede vacatureteksten. Eind 2022 verschijnt mijn vierde boek: Scoren met Woorden, een boek speciaal voor tekstschrijvers, copywriters en communicatieprofessionals over de kracht van tekst.

Ontdek het geheim van vacatureteksten.

Chat openen
stuur me een WhatsApp
Waarmee kan ik je helpen?