Vacatureteksten schrijven voor het brein.

leer nog slimmer wervende teksten schrijven

In een online masterclass van 2 uur leer je hoe jij:

  • met tekst het onbewuste brein van de lezer beïnvloedt.
  • succesvol beïnvloedingsprincipes inzet in het wervingsproces.
  • van latent werkzoekenden actieve sollicitanten maakt.
image-masterclass-brein-landingpage

Ontdek de 7 geheimen van het overtuigen.
De krapte op de arbeidsmarkt verbreekt steeds weer nieuwe hoogterecords. Hoe kun je juist nu die schaarse kandidaat laten solliciteren naar jouw vacature? Door bewust het onbewuste brein te beïnvloeden. Met dit onbewuste brein maken we 95% van onze keuzes. Ook de doelgroep die jij wilt bereiken met jouw vacaturetekst.

Tijdens de masterclass neem ik je mee in alle 7 universele principes van invloed van dr. Robert B. Cialdini. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden en de wetenschap erachter ontdek jij hoe je jouw doelgroep kan verleiden met een vacaturetekst. Het doel? De felbegeerde klik op die sollicitatiebutton. Nu al benieuwd naar die 7 beïnvloedingsprincipes? Ik zet ze vast op een rij: sociale bewijskracht, autoriteit, schaarste, wederkerigheid, consistentie, sympathie en eenheid.

In een notendop.

R

Van 10:00 tot 12:00 uur

27 januari
26 april

R

Kleine investering (ex. btw)

167

R

Deelnemers

Maximaal 25

Zij gingen je voor.

"Nicol laat zien hoeveel impact je kunt maken op potentieel talent, door de juiste woorden te kiezen in je vacaturetekst. Aan de hand van theorie, voorbeelden en fijne tips & tricks krijg je de juiste tools aangereikt om vacatureteksten te schrijven die aanslaan bij jouw doelgroep. Een absolute aanrader!”

– Sophie Don, Employer Branding Specialist, EN HR Solutions
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Mijn brein staat weer op scherp na je masterclass, hopelijk loop ik geen topper meer mis met mijn nieuwe vacatureteksten 😊."

– Gisela Veldkamp, Fygi
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Interessant om neuromarketing en beïnvloedingsprincipes toe te gaan passen in vacatureteksten. Nieuwe inspiratie!”

– Jolien Bijhouwer, EN HR Solutions
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“In deze masterclass legt Nicol uit hoe je met tekst het onbewuste systeem van het brein prikkelt. Eén van de doeltreffende manieren om jouw latente doelgroep aan te zetten tot actie! Een onmisbaar element in een strategie waar recruitment en marketing samenkomen voor het aantrekken van nieuw talent.”

– Samantha van Yperen, Strikt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zij gingen je voor.

“Nicol laat zien hoeveel impact je kunt maken op potentieel talent, door de juiste woorden te kiezen in je vacaturetekst. Aan de hand van theorie, voorbeelden en fijne tips & tricks krijg je de juiste tools aangereikt om vacatureteksten te schrijven die aanslaan bij jouw doelgroep. Een absolute aanrader!” ​- Sophie Don, Employer Branding Specialist bij EN HR solutions

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Mijn brein staat weer op scherp na je masterclass, hopelijk loop ik geen topper meer mis met mijn nieuwe vacatureteksten 😊.”– Gisela Veldkamp, Fygi

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Interessant om neuromarketing en beïnvloedingsprincipes toe te gaan passen in vacatureteksten. Nieuwe inspiratie!” – Jolien Bijhouwer, EN HR Solutions

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“In deze masterclass legt Nicol uit hoe je met tekst het onbewuste systeem van het brein prikkelt. Eén van de doeltreffende manieren om jouw latente doelgroep aan te zetten tot actie! Een onmisbaar element in een strategie waar recruitment en marketing samenkomen voor het aantrekken van nieuw talent.”– Samantha van Yperen, Strikt

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mis geen potentiële topkandidaat meer, pas neuromarketingprincipes toe.

Inclusief.

Het boek Tekst werkt

Tekst werkt is het handboek voor tekst binnen recruitment en hr. Heb je dit boek al? Geef dit aan bij aanmelding en profiteer van een lagere deelnameprijs.

Terugkijk-link

Enkele dagen na de masterclass ontvang je een terugkijk-link. Handig voor als je niet live kunt deelnemen of de masterclass nog een keer wilt zien.

E-book

In het e-book ‘Vacatureteksten schrijven voor het brein’ worden alle tips en tricks nog eens voor je samengevat.

Goed om te weten.

Terugkijken

Enkele dagen na de masterclass ontvang je een terugkijk-link. Handig voor als je niet live kunt deelnemen.

Online sessie

Het is een online masterclass. Alle informatie die nodig is om erbij te zijn ontvang je ruim op tijd.

w

Kleine groep

Er doen maximaal 25 mensen mee. Er is dus volop interactie en ruimte om jouw vragen te laten beantwoorden.

Slechts 25 plekken beschikbaar.

copywriter-neuromarketing-nicol-tadema

    Nicol Tadema.

Ik ben een geluksvogel omdat ik alles kan doen waar ik blij van word: het delen van mijn kennis over tekstpsychologie tijdens lezingen, consults en masterclasses. Ik weeg mijn woorden af en zet tekst in als beïnvloedingswapen. Ik spreek vanuit mijn hart en steek mijn enthousiasme nooit onder stoelen of banken. Het bundelen van krachten en buiten de lijntjes kleuren geeft mij energie.

Naast spreker en consultant op eigen titel ben ik oprichter van Voor Tekst. Dit bureau is 100% gespecialiseerd in teksten voor de arbeidsmarkt. Ik ben co-founder van én expert Wervende teksten op het kennisplatform voor recruitment; Kiqit. Ook ben ik auteur van de boeken Tekst werkt (handboek voor tekst binnen recruitment en hr) en Werven met Woorden (een handleiding voor het schrijven van goede vacatureteksten).

Ontdek hoe je met de vacaturetekst het onbewuste brein van de lezer kan beïnvloeden.

Chat openen
stuur me een WhatsApp
Waarmee kan ik je helpen?