Verhoog je response rate.

schrijf InMails en e-mails voor het brein.

In een online masterclass van circa 2,5 uur leer je hoe jij:

  • opvalt met jouw InMail-/e-mailbericht.
  • succesvol neuromarketingprincipes inzet.
  • tot wel 100% reply rate kunt scoren.
panel-masterclass-responserate

Ontdek hoe jij je response rate verhoogt
Gemiddeld ontvangt men 125 mails per dag. Wereldwijd worden er dagelijks zelfs 294 biljoen berichten verzonden. En developers bijvoorbeeld, ontvangen elke dag weer 8 e-mailberichten van recruiters. Dat zijn er wekelijks 40! Hoe val jij op tussen die berichten én hoe zorg je dat je een reactie ontvangt?

Tijdens de masterclass vertellen Marcel en ik je hoe je een kwalitatief goede reactie ontvangt van een gesourcete kandidaat. En dus hoe jij je response rate verhoogt. Tot wel 100 %. Dit doen we door jou te vertellen hoe je een tekst slim opbouwt en beïnvloedingsprincipes inzet. Je ontdekt wat Jenga te maken heeft met een sterke tekst en leert hoe je een call to action schrijft die écht tot actie aanzet.

In een notendop.

R

12 oktober

Van 9:15 uur tot 12 uur

R

197

Kleine investering (ex. btw)

R

Maximaal 25

Deelnemers

Zij gingen je voor.

julie-de-deken

Leuke en vooral praktische tips tijdens de masterclass "Verhoog je response rate." Enthousiaste en inspirerende dame met enorm veel vakkennis. - Julie de Deken, IT recruiter bij IT Ware

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Veel praktische tips and tricks. Door de interactieve opzet was ik van begin tot eind gefocust! - Marieke Hermsen, recruiter/officemanager bij KwH People

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

marieke-hermsen
victor-kerkhof

Eindelijk eens een masterclass waar het concreet is over wat werkt en niet werkt. - Victor Kerkhof, RPO recruiter bij EN HR Solutions

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Schrijf InMails en e-mails voor het brein.

Goed om te weten.

Terugkijken

Enkele dagen na de masterclass ontvang je een terugkijk-link. Handig voor als je niet live kunt deelnemen.

Online sessie

Het is een online masterclass. Alle informatie die nodig is om erbij te zijn ontvang je ruim op tijd.

w

Kleine groep

Er doen maximaal 25 mensen mee. Er is dus volop interactie en ruimte om jouw vragen te laten beantwoorden.

Slechts 25 beschikbare plekken.
copywriter-neuromarketing-nicol-tadema

    Nicol Tadema.

Ik ben een geluksvogel. Ik kan namelijk datgene doen waar ik blij van word: adviseren, spreken en content creëren. Ik weeg mijn woorden af en zet tekst in als beïnvloedingswapen. Ik spreek vanuit mijn hart en steek mijn enthousiasme nooit onder stoelen of banken. Het bundelen van krachten en buiten de lijntjes kleuren geeft mij energie.

Naast consultant, spreker en copywriter op eigen titel ben ik oprichter van Voor Tekst. Dit bureau is 100% gespecialiseerd in teksten voor de arbeidsmarkt. Ik ben co-founder van én expert Wervende teksten op het kennisplatform voor recruitment; Kiqit. En ik schreef het boek Werven met Woorden; een handleiding voor het schrijven van goede vacatureteksten.

profielfoto-marcel

    Marcel van der Meer.

Een creatieve, communicatief vaardige nerd. Ik kan lastige materie overbrengen in begrijpelijke taal en ik weet recruiters te helpen om echt goed te leren sourcen. Boolean is de basis, maar bij het verleiden van mensen wordt het pas echt leuk. Want alleen dát brengt resultaat.

Ik werk als strategisch sourcing specialist bij Boskalis én als strategisch recruitment adviseur bij Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarnaast geef ik veel trainingen, workshops en spreekbeurten over de hele wereld op het gebied van sourcing, growth hacking en innovatie in recruitment. Last but not least: ik ben co-founder van én expert Sourcing op het kennisplatform voor recruitment; Kiqit.

Ontdek hoe je jouw response rate verhoogt

Chat openen
stuur me een WhatsApp
Waarmee kan ik je helpen?