Verhoog je response rate.

schrijf InMails en e-mails voor het brein.

In een online masterclass van circa 2,5 uur leer je hoe jij:

  • opvalt met jouw InMail-/e-mailbericht.
  • succesvol neuromarketingprincipes inzet.
  • tot wel 100% reply rate kunt scoren.
Masterclass-verhoog-response-rate-nicol

Ontdek hoe jij je response rate verhoogt
De sourcingsdruk heeft een nieuw hoogterecord bereikt. Ruim 34% van de Nederlandse beroepsbevolking is afgelopen kwartaal minstens 1 keer benaderd door een bemiddelaar/werkgever voor een nieuwe baan. Hoe val jij in deze arbeidsmarkt op tussen al die berichten? En hoe zorg je dat je wél een reactie ontvangt?

Tijdens de masterclass vertellen sourcingspecialist Marcel van der Meer en ik je hoe je een kwalitatief goede reactie ontvangt van een gesourcete kandidaat. En dus hoe jij je response rate verhoogt. Tot wel 100 %. Dit doen we door jou mee te nemen in de geheimen van de juiste tekstopbouw en de inzet van beïnvloedingsprincipes. Je ontdekt wat Jenga te maken heeft met een sterke benaderingstekst en leert hoe je een call to action schrijft die écht tot actie aanzet.

In een notendop.

R

Van 9:15 uur tot 12 uur

12 oktober

R

Kleine investering (ex. btw)

248

R

Deelnemers

Maximaal 25

Zij gingen je voor.

Nicol heeft praktische tips gegeven bij de masterclass ‘Verhoog je response rate op LinkedIn’. De masterclass zit goed in elkaar en ik snap heel goed waarom het al 5x op rij is uitverkocht! Mocht je als recruiter, CPO, recruitment manager of resource consultant vastlopen in het aanspreken van kandidaten dan kan ik deze masterclass aanraden! - Keta Maria Teka, business manager bij QoppoConsult

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Keta Maria Teka
julie-de-deken

Leuke en vooral praktische tips tijdens de masterclass "Verhoog je response rate." Enthousiaste en inspirerende dame met enorm veel vakkennis. - Julie de Deken, IT recruiter bij IT Ware

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Veel praktische tips and tricks. Door de interactieve opzet was ik van begin tot eind gefocust! - Marieke Hermsen, recruiter/officemanager bij KwH People

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

marieke-hermsen
victor-kerkhof

Eindelijk eens een masterclass waar het concreet is over wat werkt en niet werkt. - Victor Kerkhof, RPO recruiter bij EN HR Solutions

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Schrijf InMails en e-mails voor het brein.

Goed om te weten.

Terugkijken

Enkele dagen na de masterclass ontvang je een terugkijk-link. Handig voor als je niet live kunt deelnemen.

Online sessie

Het is een online masterclass. Alle informatie die nodig is om erbij te zijn ontvang je ruim op tijd.

w

Kleine groep

Er doen maximaal 25 mensen mee. Er is dus volop interactie en ruimte om jouw vragen te laten beantwoorden.

Slechts 25 beschikbare plekken.
copywriter-neuromarketing-nicol-tadema

    Nicol Tadema.

Ik ben een geluksvogel omdat ik alles kan doen waar ik blij van word: het delen van mijn kennis over tekstpsychologie tijdens lezingen, consults en masterclasses. Ik weeg mijn woorden af en zet tekst in als beïnvloedingswapen. Ik spreek vanuit mijn hart en steek mijn enthousiasme nooit onder stoelen of banken. Het bundelen van krachten en buiten de lijntjes kleuren geeft mij energie.

Naast spreker en consultant op eigen titel ben ik oprichter van Voor Tekst. Dit bureau is 100% gespecialiseerd in teksten voor de arbeidsmarkt. Ik ben co-founder van én expert Wervende teksten op het kennisplatform voor recruitment; Kiqit. Ook ben ik auteur van de boeken Tekst werkt (handboek voor tekst binnen recruitment en hr) en Werven met Woorden (een handleiding voor het schrijven van goede vacatureteksten).

profielfoto-marcel

    Marcel van der Meer.

Een creatieve, communicatief vaardige nerd, zo omschrijf ik mijzelf. Ik kan lastige materie overbrengen in begrijpelijke taal en weet recruiters te helpen om echt goed te leren sourcen.

Boolean en goed zoeken is de basis; waar het echt leuk wordt is bij het verleiden van mensen. Met neuromarketingprincipes. Want alleen dan volgt resultaat.

Ik geef offline en online veel trainingen, workshops en spreekbeurten over de hele wereld op het gebied van sourcing, growth hacking en innovatie in recruitment.

Ontdek hoe je jouw response rate verhoogt

Chat openen
stuur me een WhatsApp
Waarmee kan ik je helpen?