Eerste Hulp Bij Vacatureteksten.

Sessie

Wollige vacatureteksten. Bergen clichés. Vaag gedoe over het salaris. Ellenlange lijsten met functievereisten. En zo kan ik nog wel even doorgaan. De gemiddelde vacaturetekst doet pijn aan de ogen van de lezers. Hierdoor haken zij af en blijf jij zitten met onvervulde vacatures. Elke vacature die niet (snel) wordt vervuld doet ook jouw organisatie pijn. In de portemonnee: het kost je klanten, de productie vermindert, leveringen komen later of groeiambities moeten de ijskast in. Ook draagt een niet-ingevulde vacature bij aan de werkdruk van zittende medewerkers. Auw. Het is tijd voor ‘Eerste Hulp Bij Vacatureteksten’.

vidaxl-logo
Deloitte logo
goodhabitz-logo
vidaxl logo
maasstad-logo
jde-logo

Een betere vacaturetekst vergroot jouw kansen op het sneller invullen van vacatures. Tijdens deze inspirerende én praktische sessie ‘Eerste Hulp Bij Vacatureteksten’ neem ik mensen mee in hoe zij zelf hun vacatureteksten eenvoudig kunnen verbeteren. Direct de volgende werkdag. Zonder investeringen in allerlei tools of randzaken. Gewoon door met een andere mindset achter het toetsenbord plaats te nemen.

In vogelvlucht laat ik de aanwezigen ontdekken:

  • wat een vacaturetekst anders maakt dan andere teksten.
  • dat het schrijven van vacatureteksten niet zo moeilijk is als het lijkt.
  • hoe de kwaliteit en kwantiteit van sollicitaties kan worden beïnvloed.
indemedia-nicol
nporadio-1-logo
rtl7-logo
Algemeen-dagblad-logo
rtlz-logo
punt-aan-de-lijn-logo
copywriter-neuromarketing-nicol-tadema

    Nicol Tadema.

De afgelopen jaren schreef ik duizenden vacatureteksten. En 3 boeken over dit meest gebruikte middel in arbeidsmarktcommunicatie.

Ik weet over welke hobbels anderen vaak struikelen tijdens het schrijven van vacatureteksten. De lessen die ik de afgelopen 20 jaar in de praktijk heb opgedaan tijdens het vallen (en weer opstaan) deel ik graag. En goed.

Zodra je mij voor een groep zet ervaar je mijn enthousiasme. Doordat ik tijdens een lezing over het podium stuiter. Op het moment dat het publiek tijdens een webinar op het puntje van de stoel gaat zitten. Of als je mij tijdens een masterclass op een tafel ziet staan (waargebeurd). Een podcast? Ik raak niet uitgepraat.

Oh ja, als je een spreker/trainer/dagvoorzitter zoekt die een standaardverhaal komt afdraaien dan ben ik niet je vrouw. Recht voor z’n raap? Dat ben ik wel. Ervaar het door direct een kennisafspraak te plannen. Ik spreek je snel.

Chat openen
stuur me een WhatsApp
Waarmee kan ik je helpen?