6 Magische woorden.

Sessie

Denk niet aan een paars konijn. Toch gedaan hè? Ik heb zojuist bewust jouw onbewuste brein beïnvloed. Dit deed ik omdat ik de kracht van het magische woord niet aan wilde tonen. Oh ja, omdat is ook een magisch woord. Waarom? Daarom.

Sommige mensen noemen mij een teksttovenaar. Tijdens deze inspiratiesessie tover ik 6 magische woorden uit de hoge hoed. Da’s natuurlijk leuk, alleen heb jij weinig aan de woorden op zichzelf. Dat is alsof je een professionele goocheldoos hebt, maar geen idee hoe de trucs werken. Of een IKEA-pakket in elkaar moet zetten zonder een handleiding. Daarom deel ik niet alleen de 6 magische woorden. Ook onthul ik de geheimen die schuilgaan achter de woorden. Zodat jullie voortaan ook invloed kunnen uitoefenen op het gedrag van de lezers.

vidaxl-logo
Deloitte logo
goodhabitz-logo
vidaxl logo
maasstad-logo
jde-logo

Ik heb jou net laten denken aan een paars konijn. De vraag is alleen of je er iets mee opschiet om mensen aan een paars konijn te laten denken. De kans is groter dat jij wilt dat:

  • jouw omzet stijgt.
  • meer leads worden gegenereerd.
  • de open ratio of click through rate door het dak gaat.

Na deze sessie? Kunnen jullie ook toveren met woorden, omdat ik de geheimen achter de 6 magische woorden prijsgeef.

indemedia-nicol
nporadio-1-logo
rtl7-logo
Algemeen-dagblad-logo
rtlz-logo
punt-aan-de-lijn-logo
copywriter-neuromarketing-nicol-tadema

    Nicol Tadema.

Ik ben breinschrijver. En ondernemer, auteur, spreker + consultant met tekst altijd als de rode draad. Sommige mensen noemen mij ook wel een teksttovenaar. Wat ik daar zelf van vind? In elk geval deel ik de mening dat woorden iets magisch hebben. En dat je door het toveren met woorden veel kunt bereiken. Zo laat ik mensen door het juiste woordgebruik denken aan een paars konijn en voorkom ik prijspijn bij lezers van offertes. Versterk ik (werkgevers)merken en verhoog ik de resultaten. Mijn credo? Met de juiste woordkeuzes beïnvloed je jouw conversie.

Zodra je mij voor een groep zet ervaar je mijn enthousiasme voor tekst. Doordat ik over het podium stuiter. Op een tafel ga staan. Een botsing in de hersenen veroorzaak. Wees gerust, die botsing doet geen pijn.

Oh ja, als je een spreker/trainer/dagvoorzitter zoekt die een standaardverhaal komt afdraaien dan ben ik niet je vrouw. Recht voor z’n raap? Dat ben ik wel. Ervaar het door direct een kennisafspraak te plannen. Ik spreek je snel.

Chat openen
stuur me een WhatsApp
Waarmee kan ik je helpen?