Scoren met woorden.

Sessie

Tijdens deze inspirerende sessie laat ik jullie ontdekken hoe neuromarketingprincipes ingezet kunnen worden in tekst. Waarom? Omdat door slimme én bewezen principes toe te passen in tekst er invloed kan worden uitgeoefend op het onbewuste brein van de lezers. Het deel van het brein waarmee 95% van de keuzes wordt gemaakt. Dus ook óf de lezer overgaat tot actie. Zo kunnen jullie scoren met woorden.

vidaxl-logo
Deloitte logo
goodhabitz-logo
vidaxl logo
maasstad-logo
jde-logo

Tijdens de inspiratiesessie ‘Scoren met woorden’ verjagen we grijze muizen. Tonen we lef. Maken jullie kennis met beïnvloedingsprincipes. Bekennen we kleur. Toveren we met magische woorden. En wordt prijspijn voorkomen.

Wat hebben jullie eraan?

  • Bergen inspiratie en nieuwe kennis voor jouw team.
  • Optimale kwaliteit. Van jouw medewerkers en de teksten die zij schrijven.
  • Betere resultaten. Denk aan meer clicks, leads en betrokkenheid.
copywriter-neuromarketing-nicol-tadema

    Nicol Tadema.

Ik ben breinschrijver. En ondernemer, auteur, spreker + consultant met tekst altijd als de rode draad. Sommige mensen noemen mij ook wel een teksttovenaar. Wat ik daar zelf van vind? In elk geval deel ik de mening dat woorden iets magisch hebben. En dat je door het toveren met woorden veel kunt bereiken. Zo laat ik mensen door het juiste woordgebruik denken aan een paars konijn en voorkom ik prijspijn bij lezers van offertes. Versterk ik (werkgevers)merken en verhoog ik de resultaten. Mijn credo? Met de juiste woordkeuzes beïnvloed je jouw conversie.

Zodra je mij voor een groep zet ervaar je mijn enthousiasme voor tekst. Doordat ik over het podium stuiter. Op een tafel ga staan. Een botsing in de hersenen veroorzaak. Wees gerust, die botsing doet geen pijn.

Oh ja, als je een spreker/trainer/dagvoorzitter zoekt die een standaardverhaal komt afdraaien dan ben ik niet je vrouw. Recht voor z’n raap? Dat ben ik wel. Ervaar het door direct een kennisafspraak te plannen. Ik spreek je snel.

Chat openen
stuur me een WhatsApp
Waarmee kan ik je helpen?