Spreker over beïnvloeden in horeca

beïnvloeding á la carte

Plan een vrijblijvende call
Meer info 

Spreker over beïnvloeden in horeca

beïnvloeding á la carte
Plan een vrijblijvende call 

Wat kan je met beïnvloeding in de horeca?

In de horeca is beïnvloeden een effectieve manier om resultaten te verbeteren. Of het nu gaat om het verhogen van de gasttevredenheid, gastretentie of de gemiddelde besteding per gast. En wat denk je van een toename in fooi of juist een afname in het aantal no-shows? Alles is mogelijk, bijvoorbeeld door het doen van overtuigende menusuggesties, bestellingen tactisch op te nemen en strategisch te spelen met prijzen.

Een event, inspiratiesessie of congres voor horecaprofessionals? Laat jouw publiek inspireren tijdens mijn keynote over welke strategieën en technieken resultaten verhogen. Op het menu staat hoe:

  • 1 leesteken minder op de menukaart de omzet direct met 8% verhoogt.
  • een glimlach de verkoop kan verdrievoudigen.
  • de kracht van herhaling de fooi verdubbelt.

Zo spreek ik

Boek mij voor jouw podium en jouw publiek ontdekt de kracht van invloed binnen de horeca. Terwijl iedereen op het puntje van de stoel zit, breng ik een sterk verhaal met praktische insteek. Ik onderbouw en geef herkenbare voorbeelden. Hoe ik dat doe? Net even anders en sowieso met veel interactie, een vleug humor én een flinke dosis energie. Ik leun hierbij ook op eigen horeca-opleiding én ervaring (6 jaar).

 

 

Keynote Beïnvloeding à la carte

Ik spreek over 101 beïnvloedingstechnieken in de horeca. De vraag is nu: welke techniek is het ingrediënt voor jouw succes? Is dat:


🧠 sociaal bewijs,
🧠 prijspsychologie,

🧠 service recovery paradox,
🧠 anchoring,
🧠 decoy-effect,
🧠 sympathie

of 1 van de andere 95 andere technieken? Met het bord van invloed bepaalt het publiek zelf welke technieken ik presenteer.

Kom in contact 

Nicol had de hoogste score van alle break out-sessies tijdens ons event.


Inhoudelijk uitstekend verhaal dat echt goed was afgestemd op onze doelgroep. 

Jaap van de Coevering

Wat het mij heeft opgeleverd? Een andere kijk op woorden en de werking daarvan.


Ik kijk uit naar een volgende samenwerking!

Idilko Kalmar

Enorm genoten van de prikkelende lezing van Nicol.


Had geen idee dat een schijnbaar heel klein verschil in woordkeuze of beeld van zo 'n grote invloed kan zijn!

Johan Schuppert

Wist jij dat... kleine subtiele handelingen verrassend grote resultaten opleveren?

 Daarom nú een keynote over beïnvloedingen in de horeca

De wereld om ons heen verandert in een duizelingwekkend tempo. Technologie en AI zijn niet meer weg te denken. Tegelijkertijd geven steeds meer werkgevers aan dat de menselijke vaardigheid van invloed onmisbaar is.

Niet zo gek dus dat ‘invloed uitoefenen’ in de top 3 staat van meest gewilde skills in Future of Jobs Report 2025.


Waarom? De manier waarop mensen keuzes en beslissingen is al sinds de oertijd hetzelfde. Weet je hoe je dit beïnvloedt? Hoe je anderen effectief kan overtuigen, motiveren en inspireren? Met de vaardigheid ‘invloed’ verhoog je jouw resultaten.

Maar liefst 6 keer sprak Nicol tijdens onze Pathé Theater Tour: Verover de arbeidsmarkt, word een Recruitment Unicorn. Ze is steengoed op het podium, inspireert je altijd met haar kennis en kunde en weet het publiek altijd te prikkelen
Arjan Elbers

Jouw sessie heeft ons allerlei inzichten opgeleverd.


Fijn hoe je de theorie met de praktijk weet te verbinden

Elsbeth Lakeman

Wat mij positief op is gevallen aan jouw key note? De manier waarop je jouw verhaal opbouwt en brengt.


Het bracht goede interactie voor de SMA-nieuwjaarsborrel.

Daniel Fischer

         null                 

              

Smaakvol voor resultaatgerichte horecaprofessionals

Ik spreek voor resultaatgerichte professionals in de horeca die hun resultaten willen verhogen als het gaat om gasttevredenheid, gastretentie en/of gemiddelde besteding per gast. En invloed willen uitoefenen om het aantal no shows en negatieve reviews te verminderen. Dit zijn horecaprofessionals zoals:

  • horecaondernemers
  • restaurantmanagers
  • hotelmanagers
  • café-eigenaren
  • bedienend personeel
  • gastvrouwen/gastheren
  • horecatrainers- en docenten
  • F&B-managers

Speciaal voor alle aanwezigen

Een tastbaar cadeau meegeven aan jouw publiek? Naast spreker ben ik auteur van 5 boeken waarvan de laatste 2 naadloos aansluiten op de keynote Beïnvloeden á la carte.  Perfect om de ervaring compleet te maken. Geïnteresseerd? 

101 beinvloedingstechnieken      null

De keuze is aan jou. Laat jij mij weten welke van de 2 én hoeveel boeken ik meeneem naar jouw event? 

 Dit was de beste sessie die ik heb bijgewoond. Leuk en met veel enthousiasme gepresenteerd.

 Aukje Oostendorp
 Mooi hoe jij laat zien hoe je met alledaagse woorden de resultaten van je communicatie kan beïnvloeden.
 Oliver de Leeuw

Wat een ijzersterke sessie.

Zonder overdrijven een uur aan Nicol's lippen gehangen.

Freek Pompert

 null                 null 

              

Podium vrij? Laten we kennismaken.

Oh ja, als je een spreker zoekt die monotoon een standaardverhaal komt afdraaien over beïnvloeden in de horeca, dan ben ik niet je vrouw. Recht voor z’n raap? Ja, dat ben ik wel. Ervaar het tijdens een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Ik spreek je snel.
Plan zelf een afspraak

Je kan mij ook als keynote spreker over neuromarketing boeken via:


  null