
Wat kan je met beïnvloeding in de horeca?
In de horeca is beïnvloeden een effectieve manier om resultaten te verbeteren. Of het nu gaat om het verhogen van de gasttevredenheid, gastretentie of de gemiddelde besteding per gast. En wat denk je van een toename in fooi of juist een afname in het aantal no-shows? Alles is mogelijk, bijvoorbeeld door het doen van overtuigende menusuggesties, bestellingen tactisch op te nemen en strategisch te spelen met prijzen.
Een event, inspiratiesessie of congres voor horecaprofessionals? Laat jouw publiek inspireren tijdens mijn keynote over welke strategieën en technieken resultaten verhogen. Op het menu staat hoe:
Boek mij voor jouw podium en jouw publiek ontdekt de kracht van invloed binnen de horeca. Terwijl iedereen op het puntje van de stoel zit, breng ik een sterk verhaal met praktische insteek. Ik onderbouw en geef herkenbare voorbeelden. Hoe ik dat doe? Net even anders en sowieso met veel interactie, een vleug humor én een flinke dosis energie. Ik leun hierbij ook op eigen horeca-opleiding én ervaring (6 jaar).
🧠 sociaal bewijs,
🧠 prijspsychologie,
🧠 service recovery paradox,
🧠 anchoring,
🧠 decoy-effect,
🧠 sympathie
of 1 van de andere 95 andere technieken? Met het bord van invloed bepaalt het publiek zelf welke technieken ik presenteer.
Nicol had de hoogste score van alle break out-sessies tijdens ons event.
Inhoudelijk uitstekend verhaal dat echt goed was afgestemd op onze doelgroep.
Jaap van de Coevering
Idilko Kalmar
Enorm genoten van de prikkelende lezing van Nicol.
Had geen idee dat een schijnbaar heel klein verschil in woordkeuze of beeld van zo 'n grote invloed kan zijn!
Johan Schuppert
De wereld om ons heen verandert in een duizelingwekkend tempo. Technologie en AI zijn niet meer weg te denken. Tegelijkertijd geven steeds meer werkgevers aan dat de menselijke vaardigheid van invloed onmisbaar is.
Niet zo gek dus dat ‘invloed uitoefenen’ in de top 3 staat van meest gewilde skills in Future of Jobs Report 2025.
Waarom? De manier waarop mensen keuzes en beslissingen is al sinds de oertijd hetzelfde. Weet je hoe je dit beïnvloedt? Hoe je anderen effectief kan overtuigen, motiveren en inspireren? Met de vaardigheid ‘invloed’ verhoog je jouw resultaten.
Jouw sessie heeft ons allerlei inzichten opgeleverd.
Fijn hoe je de theorie met de praktijk weet te verbinden
Elsbeth Lakeman
Wat mij positief op is gevallen aan jouw key note? De manier waarop je jouw verhaal opbouwt en brengt.
Het bracht goede interactie voor de SMA-nieuwjaarsborrel.
Daniel Fischer
Smaakvol voor resultaatgerichte horecaprofessionals
Ik spreek voor resultaatgerichte professionals in de horeca die hun resultaten willen verhogen als het gaat om gasttevredenheid, gastretentie en/of gemiddelde besteding per gast. En invloed willen uitoefenen om het aantal no shows en negatieve reviews te verminderen. Dit zijn horecaprofessionals zoals:
Speciaal voor alle aanwezigen
Een tastbaar cadeau meegeven aan jouw publiek? Naast spreker ben ik auteur van 5 boeken waarvan de laatste 2 naadloos aansluiten op de keynote Beïnvloeden á la carte. Perfect om de ervaring compleet te maken. Geïnteresseerd?
De keuze is aan jou. Laat jij mij weten welke van de 2 én hoeveel boeken ik meeneem naar jouw event?
Dit was de beste sessie die ik heb bijgewoond. Leuk en met veel enthousiasme gepresenteerd.
Wat een ijzersterke sessie.
Zonder overdrijven een uur aan Nicol's lippen gehangen.
Freek Pompert