Wat als je 2 miljoen wint?

door | 12 april 2022 | blog

Het gebeurde 16-jarige Callie. Callie werkte in de lokale supermarkt waar ze een paar euro per uur verdiende. Totdat ze de Britse Lotto Jackpot won. Callie werd de jongste loterijwinnares ooit. Ze won een slordige € 2.000.000,00.

Een borstvergroting, merkkleding en een abonnement op de tattooshop. Het geld kon niet op. Dus kocht Callie nog een paar sportauto’s en meerdere huizen. Een vakantie naar Mexico en Disneyland Paris? Geboekt. Vrienden of verre kennissen: op Callie’s beruchte feesten was iedereen welkom en iedereen kon gewoon een paar duizend euro lenen. En nog steeds was er een kwart miljoen over. Dat gaf Callie uit aan cocaïne.

In een van haar auto’s, onder invloed van cocaïne veroorzaakte Callie een verkeersongeluk. Ze vluchtte en verzette zich bij haar arrestatie. Pepperspray moest eraan te pas komen en een veroordeling volgde. Callie raakte haar auto en rijbewijs kwijt. Ook de € 2.000.000,00 was inmiddels verbrast.
Callie is nu in de 30. Ze is een alleenstaande moeder en werkt als verzorgster. Met haar 4 kinderen woont Callie in een klein huisje. De huur van € 550 per maand kan ze net betalen met haar jaarloon van € 13.000.

Wat zou jij doen als je € 2.000.000,00 wint met de lotto? Het is een vraag die tot de verbeelding spreekt. Het onmogelijke wordt mogelijk. Hypothetisch dan. En dat allemaal door het woord als in de vraagstelling.

Het 3-letterwoord opent deuren naar een betere conversie. Zeker zodra je het woord als inzet bij de toepassing van krachtige contenttechnieken. Dan verdubbel je jouw kans op conversie. Hoe dan? Ik licht een tipje van de sluier op tijdens het gratis webinar op 21 april. Ben jij erbij?

Deel dit artikel

Chat openen
stuur me een WhatsApp
Waarmee kan ik je helpen?